Πέμπτη, Αύγουστος 06, 2020
Greek English German
Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2010 16:18

2ος αγώνας Πανελληνίου Enduro Θεσσαλονίκη: Δυστυχώς, και πάλι μόνοι!

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε ειδική διαδρομή μέσα σε στρατόπεδο. Μέσα στην καρδιά της πόλης, στο στρατόπεδο Καρατάσιου, στην Πολίχνη, μέσα στον πολεοδομικό ιστό δηλαδή και όχι σε τίποτα κατσάβραχα. Τρεις ειδικές το Σάββατο και τρεις την Κυριακή ήταν ένα πρώτης τάξης δέλεαρ για τους Θεσσαλονικείς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πάνε και να απολαύσουν τους καλύτερους χωματερούς αναβάτες της χώρας. Κι αυτοί όπως σε κάθε τι μηχανοκίνητο απλά τους γύρισαν την πλάτη, αγνόησαν την διεξαγωγή του αγώνα και σουλατσάρισαν με τα

μηχανάκια τους αμέριμνοι στις καφετέριες της πόλης. Καμιά φορά είναι ν'απορείς γιατί υπάρχουν οι χορηγοί;

Την πρώτη μέρα είχε κρύο και βροχή (ειδικά το πρωί), την δεύτερη ζέστη και σκόνη. Την πρώτη μέρα άντε πες δεν το ήξεραν, τη δεύτερη όλο και θα 'βρώμισε' το νέο για τον αγώνα στην πόλη με τόσα enduro να κινούνται στα δυτικά. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις κανείς δεν συγκινήθηκε. Όχι γιατί δεν ήταν καλή η ειδική ή γιατί υπήρχαν οργανωτικά προβλήματα (άμα δεν πας δεν ξέρεις), αλλά γιατί απλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Μάξιμουμ θεατών μέτρησα εκτός των βοηθών των αναβατών και των ανθρώπων του αγώνα, να είναι 15, βία 20! Σκέτη τρέλα, δηλαδή.

Μετά από αυτά να σας πω και ποιος νίκησε...αν σας ενδιαφέρει. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας επανέκτησε το προβάδισμα στη βαθμολογία με δυο πειστικές νίκες-καρμπόν. Στην ειδική στο βουνό υπερτερούσε του Γιάννη Τρίγκα, ο οποίος υπερτερούσε του Σιαφαρίκα στην ειδική του 'Καρατάσιου'. Αποτέλεσμα ήταν να νικήσει ο τελευταίος, αφού ο Τρίγκας έχανε πολύ στην πάνω ειδική (και έφαγε και καπέλο το Σάββατο). Και οι δυο αναβάτες προερχόμενοι από την Ε1 σάρωσαν τον ανταγωνισμό και στην γενική. Επόμενος αγώνας σε δυο εβδομάδες στην Θήβα, όπου ελπίζω οι ντόπιοι να τιμήσουν περισσότερο τους αθλητές που ιδρώνουν προσφέροντας θεάμα, δωρεάν!!! Γιατί οι συμπατριώτες μου στη Θεσσαλονίκη μάλλον αγρόν αγοράζουν!

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2010 16:50
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.