Πέμπτη, Αύγουστος 06, 2020
Greek English German
Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2010 19:08

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Μιράζ vs F-16!

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 Ψήφος)

Φίλες και φίλοι του moto4fun, τo πρόγραμμα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2010 έχει ως εξής:
Πίστες vs Αεροδρόμια= 3-3, ή για να το θέσουμε αλλιώς, διαβάστε πως το Γενικό Επιτελείο Στρατού μας δίνει την ευκαιρία να ξαναπάμε Κρήτη καλοκαίρι (για πρώτη φορά μετά την πενταήμερη)!


Το πρωτάθλημα σφηνάκι που μας περιέγραφε πέρυσι ο πρωταθλητής στα Supersport Άλεξ Παπαγεωργίου σερβίρεται πλέον σε ψηλό σφηνοπότηρο! Οι πέντε αγώνες γίνονται έξι και μεταξύ μας κι αυτοί πολλοί ίσως να είναι λόγω της οικονομικής κατάστασης των περισσοτέρων εμπλεκομένων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι περισσότερη αγωνία πρέπει κανείς να έχει για να δει τις συμμετοχές (πόσων και κυρίως ποιων...) και λιγότερη για το που θα γίνουν οι αγώνες. Ο ΣΟΑΜ στη δεύτερη απόπειρά του φέτος να διοργανώσει το πρωτάθλημα προς τιμήν του βρήκε πίστες και αεροδρόμια για να γίνει ...πρωτάθλημα και ανακοίνωσε εγκαίρως ημερομηνίες, ωστόσο όταν ακούς τριγύρω πως τα μεγάλα ονόματα του χώρου θα απέχουν και φέτος δεν μπορείς να είσαι πολύ αισιόδοξος. Ο πρόεδρός του ΣΟΑΜ Γιάννης Τζωρτζόπουλος που την άλλη εβδομάδα θα τιμήσει τους πρωταθλητές του 2009 μιλά για πρόγραμμα που θα ισχύσει κατά 99%, αφήνοντας το 1% του διαβόλου...Όπου διάβολος μην πάει ο νους σας στα Μέγαρα, τα οποία ούτε φέτος αναμένεται να κάνουν το μπαμ μέσα στη σεζόν, όχι δηλαδή ότι στεναχωριόμαστε κιόλας (οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι βέβαια που είναι από την Αθήνα και δεν νοιάζοντα για το πως είναι τα Μέγαρα στεναχωριούνται αλλά...). Μ' άλλα λόγια ο Στρατός να είναι καλά που έδωσε για δυο αγώνες το αεροδρόμιο της Τρίπολης και έτσι το Τυμπάκι φέτος πήγε για Ιούνιο, οπότε συνδυάζεται η εκδρομή και με δυο βουτιές, άμα στρώσετε σωστά το πρόγραμμά σας!
Υ.γ Κρίση, είπαμε μην ξεχνιέστε! Τα 180 συμμετοχή σε κάθε αγώνα μήπως να τα ξανασκεφτείτε συνάδελφοι;


26 Απριλίου Τρίπολη
16 Μαΐου Σέρρες
6 Ιουνίου Τυμπάκι
19 Σεπτεμβρίου Σέρρες
10 Οκτωβρίου Σέρρες
14 Νοεμβρίου Τρίπολη

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Νοέμβριος 1999 02:00
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.