Πέμπτη, Αύγουστος 06, 2020
Greek English German
Σάββατο, 21 Μάρτιος 2009 02:00

Δελτίο βλακείας

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δελτίο καιρού το έλεγε εδώ και μέρες. Ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (και η βλακεία μαζί). Έτσι, λοιπόν, το αγωνιστικό team του moto4fun.gr πήγε ως τις Σέρρες με σκοπό να αγωνιστεί στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, το οποίο δεν έμελλε, όμως, ποτέ να πραγματοποιηθεί. Ο δεύτερος αγώνας της σεζόν που αναβάλλεται/ακυρώνεται (;) , υπαιτιότητα του καιρού αυτή τη φορά, μας κάνει να

πιστεύουμε ότι οι αγωνιστικοί οιωνοί δεν είναι θετικοί για το 2009.
Από την άλλη βέβαια μας δόθηκε η ευκαιρία να πάμε σε άλλη πίστα των Σερρών, στο Λαϊλιά των Σερρών για σκι, ωστόσο δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία, φανερώνοντας πρωτόγνωρη απειρία. Κανονικά παίρνεις μαζί με τα σταντ της μηχανής και τα μπατόν και μαζί με την δερμάτινη και τη στολή του σκι. ?λλωστε, αν ο καιρός μας έκανε τη χάρη θα μπορούσε να κάνει την πίστα όπως η φωτογραφία της πρώτης σελίδας, που όχι δεν ανήκει στις Σέρρες, αλλά στο Βrands Hatch της Μεγάλης Βρετανίας. Με αυτό τον τρόπο θα βλέπαμε κατά πόσο κάποιοι που το παίζουν πολύ γρήγοροι θα μπορούσαν να κάνουν τα σνοουμπορντάδικα κόλπα τους στην Κ5 χωρίς τη βοήθεια του πανίσχυρου κινητήρα τους.
Τέλοσπάντων, είναι αισιόδοξο αν μη τι άλλο το μήνυμα ότι γίναμε σαν την Μεγάλη Βρετανία στους αγώνες. Όπως κι εκεί πέρυσι ανέβαλλαν τον πρώτο αγώνα της σεζόν λόγω χιονιά, έτσι κι εδώ έγινε το ίδιο. Το μόνο που μας μένει για μην ξεχωρίζουμε την βρετανική από την ελληνική πραγματικότητα είναι ακόμα ...19 πίστες. Με την υγεία μας.

υ.γ. Στις φωτογραφίες τεκμήρια της βλακείας μαςαπό το δρόμο των Σερρών. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 21:04
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.