Πέμπτη, Αύγουστος 06, 2020
Greek English German
Σάββατο, 07 Μάρτιος 2009 02:00

Τεχνολογία κρίσης

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 Ψήφος)

2012. Δίνεις για 3000 ευρώπουλα το χιλιάρι σου και δεν το παίρνει ούτε ο πατέρας σου. Η Formula Extreme μοιάζει με ανάμνηση παλιά, ενώ οι αγώνες της μοιράζονται σε βιντεοκασέτες ανάμεσα στους πρώην αγωνιζόμενους. Μια νέα γενιά μοτοσυκλετών 450 κυβικών έχει κυριαρχήσει και τα πρωταθλήματα και πάλι ζητάνε αναβάτες-τζόκεϊ. Τέρμα οι χοντροί με τα 1000!

Πενία λέει τέχνας κατεργάζεται! Σε μια εποχή που τα μπικικίνια δεν φτάνουν ούτε για κοκοκόψαρα που λέει και η διαφήμιση, οι Ισπανοί -που υπ' όψην βιώνουν πολύ έντονα την κρίση- βρήκαν τη λύση 2 σε 1. Παίρνεις μια μηχανή και πάς το Σάββατο για MX στο Λάκκωμα και την Κυριακή -άμα σου μείνουν χέρια- πας και μια από Σέρρες ταχύτητα.

Πως γίνεται αυτό;

Η BeOn Automotive SL, έβγαλε το 450 GP Kit που κάνει το μοτοκροσάκι σου πιστιάρικο. Το αστείο είναι πως είχα δει από τους πρώτους αυτά τα μηχανάκια πέρυσι στην Ισπανία και δεν τους έδωσα και ιδιαίτερη σημασία, αφού νόμιζα πως ήταν ένα μεμονωμένο project.

Κι όμως έτοιμο είναι να προκηρυχθεί και το μεσογειακό πρωτάθλημα με τα μικρά motoGP!

Χωρίς ανάγκη, λοιπον, αλλαγών στη μοτοσυκλέτα σας (mx ή supermoto) με μόλις 4.200 ευρώ + φόρους παίρνετε ζάντες, λάστιχα, αναρτήσεις, φρένα, κλιπόν, μαρσπιέ, φέρινγκ, όργανο, σέλα, ζελατίνα, αλύσιδα, βίδες και manual.

Τα μοντέλα για τα οποία υπάρχει το κιτ είναι τα παρακάτω (ετοιμάζονται κι άλλα):
Kawasaki KXF 450 version: '06, '07 and '08
KTM SXF 450 version: '08 y '09
Yamaha YZF 450 version: 08 and 09
Honda CRF 450 version: '08
Suzuki RMZ 450 version: '08 and '09
Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Όσο για τις λύσεις 2 σε 1, μείνετε συντονισμένοι έχουμε να σας παρουσιάσουμε σε επόμενα άρθρα κάτι ακόμα ενδιαφέρον.

Μήπως να ανοίξουμε telemarketing καλύτερα;

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μάιος 2011 22:51
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.