Πέμπτη, Αύγουστος 06, 2020
Greek English German
Κυριακή, 23 Αύγουστος 2009 02:00

11ος 6άωρος Αγώνας Αντοχής Σερρών: Λιγοστεύουμε!

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο τελευταίος -σύμφωνα με τον Τάσο Χανλίογλου της Drasis Racing- διακοπτόμενος 6άωρος αγώνας αντοχής στις Σέρρες ήταν αφορμή για προβληματισμό. Ο αγώνας στην 11η χρονιά του έγινε και φέτος σε δυο μέρη, κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει για το 2010, ακόμα κι αν αυτό αποθαρρύνει τις λιγότερο επαγγελματικές ομάδες. Αν στην πληροφορία αυτήπροσθέσει κανείς το γεγονός ότι ουσιαστικά οι δυνατές ομάδες από τις 16 συμμετοχές ήταν τρεις, το πολύ τέσσερις, και οι υπόλοιποι ήταν χομπίστες,

αναρωτιόμαστε που θα φτάσει το πράγμα... Φυσικά, φέτος είχαμε την οικονομική κρίση, ένας παράγοντας που όλοι ελπίζουμε ότι του χρόνου δεν θα επηρεάζει τόσο τα πράγματα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως από τους πρωτοκλασάτους ελάχιστοι τίμησαν τον αγώνα, με λαμπρή εξαίρεση την ομάδα των Παρασκευόπουλου, Ψυχογιού και Νικολούζου.
Ο ρυθμός ανάμεσα στις ομάδες ήταν δυο ταχυτήτων και αυτό φάνηκε πολύ έντονα στην σύγκρουση του Σάκη Μαλαμίδη με αργότερο αναβάτη, που είχε ως αποτέλεσμα ο αναβάτης από την Κομοτηνή, που είχε να πέσει χρόνια, να σπάσει την κλείδα του.Η πτώση αυτή δεν ήταν η μόνη, ενώ δεν έλειψαν και τα περίεργα απρόοπτα όπως η απαίτηση αναβάτη από την οργάνωση να βγει η μοτοσυκλέτα του από τον αγώνα γιατί οι συναθλητές του την χρησιμοποιούσαν χωρίς την άδειά του (!!!) όπως επίσης και η ανησυχία άλλου αναβάτη για την τύχη του σπιτιού του στην Αττική λόγω της πυρκαγιάς. Εντωμεταξύ, έχει καταντήσει τραγική σύμπτωση να έχουμε κάθε χρόνο τις πιο καταστροφικές φωτιές της χρονιάς το ΣΚ του 6αώρου. Στα καλάνέα μπορούμε μόνο να αναφέρουμε πως πιθανότατα θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά ο εξ' αναβολής αγώνας για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος του Μαρτίου (τότε με τα χιόνια).Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι Παρασκευόπουλος, Ψυχογιός και Νικολούζος.
υ.γ Η Δράσις γι' άλλη μια φορά με τα αποτελέσματα δεν τα πάει καλά!

Κύπελλο Βορείου

Με 23 συμμετοχές τελικά ο αγώνας έγινε ενιαίος το Σάββατο το απόγευμα. Οι πέντε πρώτοι όλοι έτρεχαν με 1000άρια (Παρασκευόπουλος, Μπαλτζής, Μαλαμίδης, Νικολούζος, Καρυωτούδης), ενώ πρώτο 600άρι ήταν αυτό του αγωνιζόμενου στην κατηγορία των Νέων 17χρονού Γρηγόρη Παναγιωτόπουλου! (Συνέντευξεις του Γρηγόρη αλλά και του Γιώργου Καρυωτούδη που τρέχουν με τα αυτοκόλλητα Moto4fun μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα συνεντεύξεις). Ο poleman Παρασκευόπουλος έκανε και τον καλύτερο χρόνο με 1.21.4.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 20:26
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.