Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019
Greek English German
Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2010 21:47

Aποχωρώ κ. Θωμαϊδη...

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(7 ψήφοι)

Υπήρχε μια ατάκα στην πολυθρύλητη 'Δίκη της Δευτέρας', που είχε γίνει μόδα στις συχνές και νομίζω μάλλον στημένες πολλές φορές αποχωρήσεις των προσκεκλημένων. Ήταν το 'Αποχωρώ κ. Θωμαϊδη'...Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το χρησιμοποιήσω και ο ίδιος αναφερόμενος στο moto4fun αλλά δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου μετά 1,5 χρόνο. Ύστερα από ατελείωτες ώρες γραψίματος, στησίματος και δουλειάς  μέσα και έξω από το γραφείο, που έγινε όχι σε επαγγελματική βάση αλλά με μεράκι και θέλω να πιστεύω με υψηλά στάνταρντς, δυστυχώς πρέπει να πω αντίο στο παιδί μου (είμαι ο ένας από τους δυο γονείς άλλωστε, ο άλλος είναι ο Παύλος). Δεν θα επικαλεστώ σαχλαμάρες τύπου 'προσωπικοί λόγοι' ή αναμενόμενη γκρίνια τύπου 'οικονομική αιμορραγία' κτλ. Θα σας πω απλά και ξεκάθαρα πως σιγά σιγά χάνω το ενδιαφέρον μου για τις μοτοσυκλέτες. Έτσι απλά. Μόνο οι αγώνες με συγκινούν, αλλά πέραν τούτου -σχεδόν-ουδέν. Θλίβομαι που το λέω, αλλά είναι κάπως έτσι. Γι' αυτό, λοιπόν, και φεύγω αφήνοντας παρακαταθήκη σε όσους μένουν την ευχή να το συνεχίσουν με την αγάπη που το ξεκινήσαμε και την παράκληση να δέχονται που και που κανένα δικό μου κείμενο για ...ιστορικούς λόγους!

Υ.γ Σας ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε την ιστοσελίδα. Να ξέρετε ότι στηρίξατε μια προσπάθεια που δημιουργήθηκε πάνω σε μια αγνή ιδέα του Παύλου του Λόλα, την οποία ακόμα μπορείτε να στηρίζετε με το να διαδίδετε το σάιτ και -γιατί όχι- να στέλνετε τις φωτογραφίες σας, τα κείμενά σας, τις παρατηρήσεις σας.

Υ.γ Όσοι φίλοι θέλετε, μπορείτε να βρίσκετε τις (ποδηλατικές) σκέψεις μου στο http://road-gap.blogspot.com/

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2010 22:02
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.