Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019
Greek English German
Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2010 17:17

Γράψε κι εσύ...

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα αν συμπαθείτε ή όχι τη δουλειά μας, αυτό εδώ το site έχει αλλάξει προσανατολισμό μια και δεν μπορεί να κυνηγά τα γεγονότα. Δηλαδή, το site μπορεί, οι άνθρωποι που το συναποτελούν δεν προλαβαίνουν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Αλλά αυτό το έχετε καταλάβει εδώ και τρεις μήνες. Αυτό που δεν έχετε ίσως καταλάβει και που πάλι εμείς ευθυνόμαστε αφού προφανώς δεν το έχουμε κάνει αρκετά ευκρινές, είναι ότι μπορείτε αν σας ενδιαφέρει η μοτοσυκλέτα να είστε εσείς εκείνοι που θα γράφετε στο moto4fun. Να είστε εκείνοι που θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τους δυο τροχούς, ένα ταξίδι, έναν αγώνα, μια μοτοκατάσταση βρε αδερφέ...Μην μασάτε!  Τα ορθογραφικά τα διορθώνουμε εμείς...Το μόνο που θέλουμε είναι την όρεξή σας και το πληκτρολόγιό σας! Κι όλα θα ρθουν...Άντε, γιατί όπως το πάμε εμείς θα το κάνουμε σελίδα για ποδήλατα (Στεφ) και αντίκες (Παύλος)...

υ.γ τα κείμενά σας στο γνωστό email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Νοέμβριος 1999 02:00
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Ερωτήματα Τελικά τι είναι όχημα; »