Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019
Greek English German
Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010 07:55

Τέχνη σε χρώμα πορτοκαλί δια χειρός Roland!

Αρθρογράφος: Θωμάς
Βαθμολογήστε το άρθρο
(6 ψήφοι)

Δηλαδή σχεδόν πορτοκαλί, τόσο όσο να φαίνεται η καταγωγή. Οι φανατικοί του είδους θα αναγνωρίσατε ήδη από το λογότυπο και την τεχνοτροπία το μαγικό χέρι του Roland Sands, του ημίτρελου "θεού" του design. Αυτή τη φορά το πόνημα του βασίζεται σε κάτι διαφορετικό, παιχνιδιάρικο, μα εξίσου εντυπωσιακό με τα προηγούμενα έργα του. Πήρε λοιπόν

το τρελό αμερικανάκι ένα απλό ΚΤΜ 530 EXC. Έβαλε κάτω το κεφάλι του και αποφάσισε να το μετατρέψει σε cafe racer για να παίζει στο δρόμο και να μετακινείται καθημερινά.

Δεν του άρεσε, όμως, που ήταν  ψηλό (δεν είναι και πρώτο μπόι ο Sands), προφανώς δεν του άρεσε και το φανταχτερό πορτοκαλί και παίζοντας κατέληξε στη μορφή που βλέπετε. Μηχανολογικά οι αλλαγές είναι ελάχιστες και περιορίζονται στο χαμήλωμα του πίσω αμορτισέρ από τους ειδικούς της Racetech, όπως επίσης και στην αλλαγή του πιρουνιού με ένα (ΚΤΜ και πάλι) από το supermoto μοντέλο. Από εκεί και μετά μίλησε η πένα του Sands, που σχεδίασε το bodywork όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος με σκοπό να γίνει stylish! Όχι ότι δεν έγινε, κάθε άλλο, ειδικά στα cafe για τα οποία προορίζεται θα έχει μεγάλο δείκτη κεφαλογυρίσματος! Φυσικά, λόγω των χαρακτηριστικών της μοτοσυκλέτας, είναι ροπάτο, ευέλικτο και όπως δηλώνει με περηφάνια ο Roland: "κάνει ακριβώς αυτό που θες από ένα καλό road bike, απλά το κάνει καλύτερα!"

Ποιος μπορεί να τον αμφισβητήσει;

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Μάιος 2011 07:30
Θωμάς

Θωμάς

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.