Δευτέρα, Ιούλιος 06, 2020
Greek English German
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 13:11

Μα τον Δία, δεν αλλάζει η Αστυνομία

Αρθρογράφος: Θωμάς
Βαθμολογήστε το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μα τον Τουτάτη έλεγαν οι Γαλάτες. Μα τον Δία έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και εκείνος έριχνε κεραυνούς, έριχνε και στην Ήρα (ε, ξέρετε τι...) και όλα έβαιναν καλώς στο μάταιο τούτο κόσμο. Έλα όμως που η Ελληνική Αστυνομία επανέφερε το δωδεκάθεο. Αλήθεια σας λέμε, έβαλαν κάτω τα στοιχεία τους και

επειδή διαπίστωσαν ότι η ομάδα Δ είναι αποτελεσματική, αποφάσισαν να την εξελίξουν σε ΔΙ.ΑΣ (Δίκυκλη Αστυνόμευση) και ιδού η επιστροφή στο παρελθόν!

Κάθε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. θα αποτελείται από 2-3 μοτοσυκλέτες 600cc με δύο επιβαίνοντες (φανταστείτε επιτάχυνση με τόσο βάρος συν τον εξοπλισμό...) και το νέο σώμα θα στελεχώσουν περίπου 3.000 αστυνομικοί, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ερμής, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας. Έχουν ήδη παραγγελθεί στο εργαστήρι του μεταλλουργού Ήφαιστου οι μοτοσυκλέτες και θα παραδοθούν στην υπηρεσία στα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να ξεκινήσουν οι πρώτες περιπολίες στις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με τον Ερμή, το 90% των μοτοσυκλετών θα διατεθούν στην περιφέρεια Αττικής, ενώ το υπόλοιπο 10% στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη επαρχία.

Τι να πούμε και μεις...Mα το ΔΙΑ...(Σ)

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Μάιος 2011 07:48
Θωμάς

Θωμάς

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.