Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019
Greek English German
Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2010 23:51

Με το δεξί ο Stewart στο Anaheim. Eκτός μάχης ο Reed!

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τo Boot Camp που έκανε ο James Stewart πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στο SX -όπως έγραφε και στο js7.com- μάλλον είχε αποτέλεσμα. Όχι μόνο πήρε τον πρώτο αγώνα, αλλά απέκτησε και ουσιαστικό πλεονέκτημα απέναντι στον θεωρητικά μεγάλο του αντίπαλο Chad Reed που έμεινε εκτός από τον δεύτερο γύρο λόγω σπασμένης μπροστινής ζάντας ύστερα από σύγκρουση με τον Austin Stroupe. Η ζωή έχει γυρίσματα

Chad. Πέρυσι, ο 'Rick' James Stewart ήταν θύμα του DNF στον πρώτο αγώνα του Anaheim, φέτος εσύ.

Το άλλο καλό βέβαια για τον Stewart, που παραδεχόμαστε ότι τον συμπαθούμε κατιτίς παραπάνω, ήταν ότι ο Ryan Villopoto, teammate του Reed και επίσης...δελφίνος έμεινε 4ος, με δεύτερο τον ρούκι Ryan Dungey και τρίτο την παλιά καραβάνα τον Kevin Windham. O ρούκι μάλιστα όχι μόνο έστριψε πρώτος αλλά κράτησε το προβάδισμα και για 18 γύρους πριν να δεχθεί την επίθεση από τον Stewart και τελικά υποκύψει και πάλι ύστερα από μεγάλη πίεση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Stewart δήλωσε πως θα ήταν ευχαριστημένος και με τη δεύτερη θέση στην California, κυρίως εξαιτίας των πολλών λαθών που έκανε στην προσπάθειά του να φτάσει τον Dungey. Όλα αυτά βέβαια έγιναν στην Open, ενώ στην Lites (δυτικά) ο Jake Weimer κέρδισε την πρώτη κούρσα του Anaheim όπως και πέρυσι. Την επόμενη εβδομάδα η δράση συνεχίζεται στο Phoenix.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 10:52
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.