Κυριακή, Οκτώβριος 25, 2020
Greek English German
Σάββατο, 02 Ιανουάριος 2010 19:21

Argo riders

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(19 ψήφοι)

Το ραντεβού κλείστηκε για την πίσω πλευρά του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Βόλου. Ένα από τα στολίδια της πόλης, ο Σταθμός της, θα μπορούσε να γίνει το σκηνικό για τη φωτογράφισή μας, ωστόσο αντισυμβατικοί γαρ εμείς οι 'μοτογιαπλακ-ίτες' είπαμε να προτιμήσουμε το πίσω, το σκοτεινό κομμάτι. Βόλευε φυσικά γιατί και το θέμα ήταν τέτοιο, βόλευε γιατί και η προσωρινή έδρα των

Argo Riders ήταν δίπλα. Με μια μπύρα στο χέρι 3-4 από αυτούς μας υποδέχτηκαν και μας εξήγησαν ποιοι είναι και τι θέλουν να κάνουν.

 

Από αυτά που συζητήσαμε κατάλαβα ότι η όρεξη των ανθρώπων να συνασπιστούν σε παρέες με άξονα τη μοτοσυκλέτα, τώρα που εκλείπουν άλλοι λόγοι αναζωπυρώνεται. "Έχουμε αγάπη για τα τσόπερ, για τη λογική του κάστομ, των βελτιώσεων". Φαίνεται. Δεν τους ρώτησα αν θα δεχόντουσαν και άλλους στις βόλτες τους, αναρωτήθηκα απλά αν υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι Βολιώτες... "Μάλλον ναι, αλλά λίγοι" μας είπαν και μας θύμισαν ότι αντίστοιχα κλαμπ υπάρχουν και άλλου στην περιοχή, όπως ας πούμε το αντίστοιχο της Λάρισας, οπότε αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι να μαζέψουν μια μεγάλη, πανθεσσαλική ας πούμε παρέα, αλλά κατ'αρχήν να βρεθούν οι Βολιώτες ομοιδεάτες. Ομοϊδεάτες όμως γύρω από τι...Στη μουσική μάλλον όχι, στις εκδρομές μάλλον ναι. "Μια αδερφότητα" μας λένε. Ωραία λέξη, ολίγον τι παρεξηγημένη αλλά ωραία. Συμπέρασμα; 15 άτομα που τους νοιάζει η μοτοσυκλέτα μηχανολογικά, ως οδήγηση, ως τρόπος ζωής.

Ένας πάντως από τους λόγους που αξίζουν να δείτε τις φάτσες τους και τα μηχανάκια τους είναι ότι και αυτοί όπως κι εσείς, βλέπουν τη fun πλευρά της μοτοσυκλέτας. Απόδειξη; "Γυρνούσαμε από βόλτα μια Κυριακή και εκεί που κάναμε στάση για καφέ κάποιοι το γύρισαν στις μπύρες. Σύντομα έγιναν λιώμα και έμειναν εκεί. Κοιμήθηκαν και την άλλη μέρα ήρθαν στον Βόλο. Σκορπίσαμε με άλλα λόγια'. Καλή φάση, Argo Riders!

Eυχαριστούμε τον Βασίλη Οικονόμου για την εξαιρετική του φωτογράφιση. Δείγματα της δουλειάς του μπορείτε να δείτε και στο www.vasilisikonomou.com

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μάιος 2011 17:56
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.