Κυριακή, Ιούλιος 05, 2020
Greek English German
Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2009 09:30

Classic Fashion

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(94 ψήφοι)

Η κλασική μοτοσυκλέτα, όπως και κάθε μοτοσυκλέτα βέβαια, έχει ως προορισμό το γκρί της ασφάλτου, το καφέ του χώματος, το μπέζ-ζαχαρί της άμμου ή το πράσινο μιας κοιλάδας χωρίς δρόμους. Δύσκολα την φαντάζεται και ακόμη δυσκολότερα την συναντάει κάποιος στους πολύχρωμους και φωταγωγημένους χώρους ενός εμπορικού κέντρου. Σαν σκέψη μπορεί να μοιάζει ότι αφορά αταίριαστα μεταξύ τους θέματα, στην πραγματικότητα όμως αποδείχτηκε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνδυασμός. Μιλάμε για ένα

BMW R90S και ένα R25/3 του moto4fun που κοσμούν την βιτρίνα της εταιρείας Rodanos στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία του moto4fun με τον Γιάννη Ροδανό πραγματοποιήθηκε για δύο λόγους. Βασικά για να παρουσιαστούν σε μια διαφορετική από τις συνηθισμένες αισθητική, τα κράνη και τα δερμάτινα μπουφάν που εμπορεύεται η Rodanos, αλλά και να δοθεί κατά δεύτερον η ευκαιρία σε όλο τον διερχόμενο κόσμο του εμπορικού κέντρου να θαυμάσει από κοντά δύο ιστορικές μοτοσυκλέτες. Το συγκεκριμένο R90S είναι ένα BMW του 1975, το οποίο αγοράστηκε στην Χαλκίδα προ 5 ετίας σε κακή κατάσταση και αναπαλαιώθηκε από τους boxers4fun (σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε στο section της κλασικής μοτοσυκλέτας με τίτλο 'Ελευθερώνοντας ένα πειραματόζωο'). Το R25/3 είναι μοντέλο του 1953 και πριν την αναπαλαίωσή του το χρησιμοποιούσαν για αγροτικές εργασίες κάπου στον Νομό Σερρών.

Τα σχόλια είναι άκρως θετικά και το ενδιαφέρον του κόσμου αξιοσημείωτο. Αρκετοί φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας με αφορμή την συγκεκριμένη παρουσίαση, ζητώντας να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες, αλλά και για το πώς μπορούν να αποκτήσουν μια αντίστοιχη.

Οι μοτοσυκλέτες θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στo κατάστημα για ακόμη δύο εβδομάδες.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Ροδανό και επιφυλασσόμαστε για αντίστοιχες παρουσιάσεις και άλλων ιστορικών μοτοσυκλετών από τον ίδιο χώρο.

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μάιος 2011 17:16
Παύλος

Παύλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: « Ιαπωνικό BMW R75/5 Sanctuary και Kawasaki Z1 στα 29.000 ευρώ »