Τετάρτη, Ιανουάριος 20, 2021
Greek English German
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2009 20:22

Φωτογραφίες του Konstantino από το Vietnam

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(22 ψήφοι)

Ο Konstantino ζει και εργάζεται, θεωρητικά, στην Νέα Υόρκη. Λέμε θεωρητικά καθώς το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην διάρκεια ενός έτους ταξιδεύει. Πρόκειται για ελληνικής καταγωγής φωτογράφο με μεγάλες διακρίσεις σε διεθνής φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Ο φακός του έχει αποτυπώσει πραγματικά καταπληκτικές εικόνες από όλες τις ηπείρους και πολλές χώρες. Οι προορισμοί που επιλέγει θα

μπορούσαν να χαρακτηριστούν αντιτουριστικοί. Ημόνιμη προσπάθεια και επιθυμία του είναι να διεισδύει στον τοπικό τρόπο ζωήςκαι να αποτυπώνει πρόσωπα και τοπίαμιας καθημερινότητας άγνωστης για τους περισσότερους από εμάς.

Η συνεργασία με τονKonstantino ξεκίνησε και το moto4fun θα παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα κάποιες φωτογραφίες του. Το τελευταίο του ταξίδι ήταν στο Vietnam και ένα μικρό μέρος των εικόνων που μπορεί κάποιος να συναντήσει εκεί, πραγματοποιεί τα εγκαίνια της κατηγορίας No motos just photos.
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Konstantino βρίσκεται στο Θιβέτ, στα 5.000 μέτρα υψόμετρο....
Περισσότερες εικόνες από τον Konstantino στα site του konstantinophoto.com και psarisproductions.com/

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2010 12:39
Παύλος

Παύλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: Ich bin ein Berliner »