Δευτέρα, Ιούλιος 06, 2020
Greek English German
Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2009 02:00

Άλλη φάση part 2

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μάλλον την καθιερώσαμε τη στήλη

Λέγαμε πως αν μας κάτσει θα το καθιερώναμε...Κάθε Παρασκευή δηλαδή να σας δείχναμε τις φωτογραφίες που μας έχουν εντυπωσιάσει μέσα στην εβδομάδα, φωτογραφίες που θα άξιζε να τις δείτε έτσι κι αλλιώς. Και μάλλον θα το κάνουμε και στο ανανεωμένο moto4fun!
Πρώτη φωτογραφία από τον Brad Pitt, ή καλύτερα τον paparazzo που κυνηγούσε τον Brad ώστε να τον προλάβει ακόμα και στην πτώση του με τη μηχανή. Γι' αυτό σας λέω καλύτερα άσημοι, ώστε τις χύμες σας να μην μπορεί να τις θαυμάσει όλη η υφήλιος. Να μπορείτε να πείτε κι ένα αθώο ψεμματάκι όπως 'Δεν φταίω εγώ, το ζαρκάδι βγήκε μπροστά μου ξαφνικά στη μέση της Πανεπιστημίου....'

Για τη συνέχεια το θέμα ανήκει σε μας, το κολάζ των δυο φωτόεννοώ, αλλά δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση ακόμα κι αν κάποιος άλλος το δημοσιοποιούσε. Μισή γκαντεμιά δική μας, μισή δική τους... Κυριάκος Μητσοτάκης και Davide Brivio, ένα οικογενειακό δράμα χωρίς περαιτέρω σχόλια...Ίσως μόνο αυτό! Ο Brivio είναι γουρλής για τον Vale...Έφυγε νωρίς από την οικογένεια φαίνεται.
Η τρίτη φωτογραφία ανήκει σ' ένα ολοφάνερα σκηνοθετημένο ατύχημα το οποίο ωστόσο είναι αληθοφανές, αφού οι γυναίκες που το προκάλεσαν δεν έχουν καταλάβει τίποτα και γελούν...Λογικό!
Τέλος, σας αφήσαμε το καλύτερο γιαπωνέζικο γυμνό. Έχει τα γκάζια τουKawasaki και την εμφάνιση ενός αγγλικού, δεν λέωΤriumphγιατί ακόμα και αυτοί δεν έχουν βγάλει ακόμα τόοσ τεράστια μάτια!Panagia!

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009 17:45
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.