Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019
Greek English German
Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2009 02:00

US OPEN: Ο πιο γρήγορος μηχανικός

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο James σάρωσε και με το καινούριο του Yamaha

Ο νικητής των αναβατών στο US Open πήρε 100 χιλιάρικα. Οκ, και τι έγινε; Τι να πιάσουν τα 100 χιλιάρικα μπροστά στα τιμημένα 250 bucks που πήρε ονικητής στον αγώνα των μηχανικών, ο μηχανικός του Chris Blose;!!


Οι μηχανικοί στο περιθώριο του αγώνα που κλείνει την αγωνιστική σεζόν για το αμερικανικό sx και mx διαγωνίστηκαν στο να βγάλουν τη ρόδα της μηχανής του αναβάτη τους, να την αφήσουν πιο πέρα και μετά να την ξαναβάλουν και να σπρώξουν τα μηχανάκια για λίγα μέτρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αγωνιζόμενοι κάθισαν στην άκρη για λίγη ώρα και τα φώτα (τα ποια;) της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους; Αμ, δε. Όλοι ασχολήθηκαν και πάλι με την επίδοση του James Stewart με το ολοκαίνουριο Yamaha του λίγες μέρες πριν εμφανιστεί στο Bercy στο Παρίσι, όλοι ασχολήθηκαν με το σπρώξιμο που έκανε στον Reardon και το πέρασμα που έκανε στον Villopoto ή την απουσία του Chad Reed.Mε τους μηχανικούς ασχολήθηκε μοναχά το site μας που προς τιμήν των αφανών ηρώων (όχι, δεν είναι αυτοί με την αφάνα όπως αφήνει ο James) σας χαρίζει αυτό το video...

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2009 21:38
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.