Πέμπτη, Δεκέμβριος 03, 2020
Greek English German
Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 00:00

Σύγχρονα κλασικά από τον Mr Ridley

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(39 ψήφοι)

Μας αρέσουν τα περίεργα και τα πρωτότυπα εδώ στο moto4fun. Είμαστε λίγο κλασικοί, πολύ σύγχρονοι  και καταναλωτικά όσο το επιτρέπει η διεθνής κρίση- απελευθερωμένοι. Η Ridley Vintage (και όχι η Ridley μαμά) είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που μας προβλημάτισε, αλλά και μας άρεσε, οπότε καλύπτοντας το παραπάνω τετράπτυχο αποφασίσαμε να σας την παρουσιάσουμε.

Σχετικά με την κλασική μας διάθεση τα συγκεκριμένα προϊόντα την καλύπτουν με εμφανή τρόπο και χωρίς πολλά λόγια, με την σύγχρονη υπόστασή μας είμαστε τακτοποιημένοι καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν απόλυτη σχέση με το σήμερα,  και τέλος θα μείνουμε με την όποια καταναλωτική μας διάθεση καθώς τα 1.900 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Η Ridley Vintage σήμερα διαθέτειι πέντε μοντέλα, που το καθένα από αυτά έχει κατασκευαστεί με βασικά χαρακτηριστικά συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. Το μοντέλο 1903, έρχεται από τις αρχές του αιώνα είναι βαμμένο μαύρο με χρυσές γραμμές και φοράει λευκά ελαστικά πιστή απομίμηση οπτικά, από τα αντίστοιχα εποχής. Το μοντέλο Twin κατασκευάστηκε ως φόρος τιμής στις Βρετανικές μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 20 και είναι βαμμένο στο παραδοσιακό πράσινο που είχε χρησιμοποιηθεί σε πολλά μοντέλα εκείνης της περιόδου. Με έμπνευση από τα στρατιωτικά και αστυνομικά ποδήλατα της δεκαετίας του 1930 κατασκευάζεται το MP, ενώ από τα ξύλινα δίτροχα της ίδιας εποχής κατασκευάζεται το Flyer. Τελευταίο είναι το Boardwalk το οποίο θα μπορούσε να μην θεωρηθεί κλασικό ως προς την εμφάνισή του, αλλά ως προς την έμπνευσή του είναι σίγουρα.

Τα συγκεκριμένα δίτροχα εξοπλίζονται με κινητήρες των 49 και 70cc και επιτυγχάνουν ταχύτητες 40 ή 55km/h. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα αποκτήσει και χωρίς κινητήρα σε τιμή 400 ευρώ χαμηλότερη από αυτή του πλήρες σετ. Η ποιότητα κατασκευής τους βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όπως και η ποιότητα βαφής αλλά και γενικότερα το φινίρισμά τους.
Η πρόταση είναι τέλεια για τις αστικές μετακινήσεις αλλά και για την αποφυγή των νυχτερινών αλκοοτέστ. Όποτε το θέλεις είναι ποδήλατο, όποτε βιάζεσαι γίνεται κάτι σαν σκουτεράκι. Ελάχιστη κατανάλωση, πολύ άποψη και το βασικότερο ιδιαίτερα πρακτικό. Αν δεν σας αρέσουν και οι ανηφόρες με το ποδήλατο, τότε είναι σίγουρο πώς βρήκατε το επόμενο δίτροχό σας.
Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 20:59
Παύλος

Παύλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.