Κυριακή, Ιούλιος 05, 2020
Greek English German
Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 00:00

Ιδανικές ανακατασκευές

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(53 ψήφοι)

Η σχέση του moto4fun με την Δανία δεν είναι η καλύτερη. Ειδικά μετά από αυτό που κάνανε διεκδικώντας από την Ελλάδα την πατρότητα της φέτας. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς τους μοτογιαπλακίτες που έχουμε φάει ψωμοτύρι τα χιλιόμετρα, να δεχτούμε ότι για κάποια στιγμή έστω αμφισβητήθηκε πως το τυρί στο ψωμοτύρι μπορεί να μην είναι φέτα αλλά λευκό δανέζικο τυρί.

Γι' αυτόν και μόνο τον λόγο η παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος γίνεται κρατώντας μια απόσταση παρά το γεγονός ότι οι σχετιζόμενοι με το θέμα Δανοί, μας δήλωσαν ανοιχτά και σταράτα ότι υπάρχει μόνο Ελληνική φέτα και αυτοί πιστεύουν ότι τα λουκάνικα είναι δανικής προέλευσης και αυτά διεκδικούν τώρα. Έχοντας, λοιπόν, ήσυχη την συνείδησή μας μπορούμε σύντομα αλλά περιεκτικά όπως πάντα, να σαςπαρουσιάσουμεέναν από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους αναπαλαίωσης και customizing μοτοσυκλετών. Με έδρα την Κοπεγχάγη και πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο η Wrenchmonkees κατασκευάζει (λίγες και καλές) μοτοσυκλέτες με άποψη, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε ημέρα, αλλά και μοτοσυκλέτες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη, για να τις χρησιμοποιεί όμως κάθε ημέρα.

Το κάθε ημέρα και όχι βιτρίνα είναι η άποψη της συγκεκριμένης ομάδας για τις μοτοσυκλέτες. Όλα σχεδόν τα project τους είναι προς πώληση, με κάπως αλμυρές τιμές (άλλωστε και η φέτα την αλμύρα της την έχει) αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα αν αναλογιστεί κανείς την μοναδικότητα της μοτοσυκλέτας που αγοράζει. Είναι οπαδοί της πρακτικότητας και όχι του γυαλισμένου και λαμπερού μέταλλου που φοβάσαι όλη την ώρα μην το γρατζουνίσεις. Δίνουν έμφαση στην μοναδικότητα και προσαρμοστικότητα του project και όχι στην αυθεντική αναπαλαίωση όπου όλα πρέπει να φέρουν την εργοστασιακή σφραγίδα. Πολλά από τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν είναι ιδιοκατασκευές δικές τους ή μετατροπές και παντρέματα από εξαρτήματα άσχετων μεταξύ τους μοντέλων. Το αποτέλεσμα πραγματικά αξίζει, όπως πιστεύουμε ότι αξίζει και η στάση την οποία κρατάνε απέναντι στην δίτροχη μετακίνηση. Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 8.000 euro περίπου και φτάνουν μέχρι τα 23.000 euro.

Αν επισκεφθείτε το site τους λάβετε υπόψη ότι μια Δανική Κορόνα ισούται με 0,13euro. Ένα κιλό φέτα δηλαδή περίπου 50 Κορόνες. Δεν είναι και άσχημα...

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 21:44
Παύλος

Παύλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.