Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019
Greek English German
Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2009 02:00

H νύφη ήρθε με BMW, αλλά όχι αμάξι...

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(5 ψήφοι)

Ας μην ήταν ο κουμπάρος μερακλής...

Πρώτα ζούμε, μετά γράφουμε στο moto4fun, σε σημείο να γινόμαστε ριάλιτι...Όμως, αξίζει τον κόπο γιατί αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά στη μεταφορά της νύφης εμάς πρέπει ν' ακούς και όχι τους διάφορους που θέλουν να διατηρήσουν μια γιάπικη, μικροαστική συνήθεια που θέλει τη γυναίκα της ζωής σου να μεταφέρεται με λιμουζίνα.
Ποιον συμφέρει αυτή η λύση;


α) αυτόν που στη νοικιάζει
β) σε περίπτωση που στη δανείζει κάποιος φίλος, κέρδος έχειτο ανθοπωλείο που τη στολίζει.
Ποιον δεν συμφέρει αυτή η λύση;
α) εσένα που όλο το χρόνο κυκλοφορείς με το Lada και το παίζεις πλούσιος μια μέρα
β) τη νύφη που χαζή υποθέτω δεν είναι να τρώει την παραμύθα ότι τέτοια μεγαλεία θα τα έχει και την επόμενη μέρα, ωστόσο και πάλι η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα.
Η δική μας λύση; Απλή. Παίρνεις μια μονοκύλινδρη BMW του 1952. Bρίσκεις και κάποιον που να μπορεί να την οδηγήσει αλλά ταυτόχρονα να του έχεις και εμπιστοσύνη ότι δεν θα σου κλέψει τη γυναίκα (αν αυτό σε ενδιαφέρει) και ιδού το φωτογραφικό αποτέλεσμα (από τις πρώτες τις πρόχειρες φωτό, όχι του φωτογράφου που σαφώς θα είναι πιο καλλιτεχνικές).
Η νύφη φτάνει με ασφάλεια και στυλ, δείχνοντας ότι είναι ροκ και δεν μασάει μη σπάσει κάνα νύχι, ενώ και οι παρευρισκόμενοι γουστάρουν με εξαίρεση τους παντρεμένους που σκέφτονται γιατί δεν το έκαναν κι αυτοί.

Υ.γ Το ίδιο βράδυ βρίσκεις και τα του προστίμου μαζί της. Ξέρετε, επειδή δεν φορούσε κράνος...

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2010 01:33
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία: Η πρώτη παπουτσο-μηχανή »