Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019
Greek English German
Τρίτη, 14 Ιούλιος 2009 02:00

Η απόλυτη βλακεία του μισοφορεμένου κράνους...

Αρθρογράφος: Στέφανος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι μας ντροπιάζουν ως είδος. Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε κάποια θα δυσκολευόμουν.
-Αυτοί που πηγαίνουν από το πεζοδρόμιο έχουν κάποιες φορές ένα ελάχιστο δίκιο, αφού εκεί μόνο μπορούν να παρκάρουν ελλείψει άλλου χώρου στάθμευσης.
-Αυτοί που οδηγούν χωρίς να σέβονται τους

στοιχειώδεις κανόνες του ΚΟΚ είναι μέρος μια κοινωνίας που έτσι κι αλλιώς έχει γραμμένους κάθε είδους νόμους στα αρκίδια της, επομένως δεν μπορείς να ζητάς από τους μοτοσυκλετιστές να κάνουν κάτι που δεν κάνουν έτσι κι αλλιώς λίγο ή πολύ και όλοι οι υπόλοιποι.
-Αυτοί που βάζουν ανοιχτές εξατμίσεις και ανοίγουν το γκαζάκι τους μόνο στα στενά των γειτονιών για να φουσκώσουν λίγο το εγώ τους (που είναι τραυματισμένο από την κατοχή μικρού τσουτσουνιού εκ μέρους τους) είναι μεν οι απόλυτοι κάγκουρες, ωστόσο οι περισσότεροι έχουν το ελαφρυντικό της ηλικίας.
-Αυτοί ωστόσο που φορούν έτσι το κράνος, όπως στη φωτό, μισό στο κεφάλι, είναι παντελώς ανεγκέφαλοι.Είναι το μίασμα των μοτοσυκλετιστών, είναι χειρότεροικι από αυτούς που το φορούν στον αγκώνα γιατί οι τελευταίοι αν πέσουν θα σπάσουν και κεφάλι και αγκώνα (είναι μια κάποια τιμωρία όπως και να το κάνεις), ενώαυτοί αν πέσουν θα σπάσουν μόνο το κεφάλι, ενώ το δίκαιο θα ήταν να έρθουν και άλλοι δέκα από πάνω και να γελούν. Βλέπετε, είναι αυτοί που τάχα μου ζεσταίνονται, τάχα μου φοράνε κράνος, αφού μ' ένα κλικ μπροστά στο μπλόκο το παίζουν νόμιμοι, τάχα μου πάνε εδώ πιο δίπλα, τάχαμου αποφασίζουν αυτοί για τη ζωή τους (βρε βλάκα, άμα πέσεις πάνω στο παρμπρίζ μου και δει το παιδί μου τα χυμένα μυαλά σου, ποιος θα βλέπει εφιάλτες για μια ζωή, εσύ από τα θυμαράκια ή το παιδί μου;), τάχα μου είναι και μηχανόβιοι. Τρίχες κατσαρές είναι και αν τους πετυχαίνετε να τους κοροϊδεύτε και να μην τους λυπάστε γιατί ούτε γι'αυτό δεν είναι, μόνο για φτύσιμο...

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009 17:22
Στέφανος

Στέφανος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.