Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 17:03

Adrenaline Junkies and Moto4fun film

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(12 ψήφοι)

Για όλους εμάς εδώ στο moto4fun, η μοτοσυκλέτα αποτελεί οξυγόνο, τρόπο ζωής, πηγή έμπνευσης, ελυθερία, εκτόνωση, δημιουργία. Όλα αυτά έγινε μια προσπάθεια να χωρέσουν στο νέο μικρού μήκους film πού ετοιμάσαμε σε συμπαραγωγή και συνεργασία με την Stavros Kaitezidis Videography και τους Adrenaline Junkies. Το film έχει διάρκεια 360sec και διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες.

 Το πρώτο μέρος αφορά τον τρόπο ετοιμασίας, συντήρησης και ανακατασκευής μοτοσυκλετών, σε ένα συνεργείο που διαχρονικά διακρίνεται τόσο για τον επαγγελματισμό του, όσο και για την εξαιρετικά ποιοτική δουλειά του στις vintage και custom μοτοσυκλέτες. Οι Adrenaline Junkies φέτος κλείνουν 20 χρόνια παρουσίας στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Χάρη στην μεγάλη εμπειρία τους, αλλά και την μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς τους οι μοτοσυκλέτες πού έχουν λάβει την «φροντίδα» τους ξεχωρίζουν. Κινούνται με μεγάλη επιτυχία στον δύσκολο χώρο των ανακατασκευών, όντας σίγουροι για την ποιότητα, την αξιοπιστία και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Σιγουριά που πηγάζει από τα πλατιά χαμόγελα του πλήθους των τυχερών ιδιοκτητών και πελατών τους. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στην έδρα τους πού βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο μέρος αφορά μια ανοιξιάτικη Κυριακάτικη βόλτα από ένα «κομβόι» κλασικών και custom μοτοσυκλετών. Μοτοσυκλέτες που δεν κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση, δεν τις συναντάς εύκολα στον δρόμο και αναμοχλεύουν μνήμες όταν τις βλέπεις και τις ακούς. 18 το σύνολό τους σε μια κεφάτη διαδρομή που είχε και το χωματάκι της.

Το τελευταίο μέρος αφορά την απαραίτητη μπυροκατάσταση στον κόσμο της κλασικής και vintage μοτοσυκλέτας. Συνοδεία μπύρας δίτροχες κουβέντες φίλων, συζητήσεις για ρυθμίσεις, νέες διαδικτυακές αποκαλύψεις του άγιου e-bay, εμπειρικοί πειραματισμοί, βελτιώσεις υπό διαμόρφωση. Και όλα αυτά στο φιλόξενο Αναψυκτήριο Γκαράζ με τις ωραίες μουσικές του.

Την δεύτερη ημέρα των γυρισμάτων κάλυψε φωτογραφικά ο Χάρης Δαμιανίδης.

Συμμετέχοντες και κινηματογραφικό συνεργείο, όλοι το ευχαριστήθηκαν και θεωρούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα δικαιολογεί την όποια ταλαιπωρία των γυρισμάτων. Σκαλίσαμε το πάθος μας και σπείραμε ιδέες, για ακόμη μια φορά. Τίποτα δεν μπορεί όμως να τελειώνει σε 360sec. Το 360 άλλωστε αποτελεί τον αριθμό του κύκλου. Εκεί που κάτι τελειώνει κάτι νέο γεννιέται. Οι ιδέες πολλές και η όρεξη ανοιχτή για την επόμενη παραγωγή…

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 17:14