Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019
Greek English German
Πέμπτη, 12 Ιούνιος 2014 13:42

Ducati Scrambler: Νοσταλγία για το κλασσικό.

Αρθρογράφος: Βικτωρας
Βαθμολογήστε το άρθρο
(24 ψήφοι)

Μετά από πολλά χρόνια και βλέποντας την τάση της αγοράς και ιδιωτών βελτιωτών να φτιάχνουν από εξαρτήματα ή από την αρχή αυτό το είδος μοτοσυκλέτας η Ducati ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο που βασίζεται σε σύγχρονη τεχνολογία αλλά με σαφής επιρροές από το ίδιο της παρελθόν.

 Ξεκινώντας το 1964 με το Scrambler 250, ένα μοτοσυκλετάκι μονοκύλινδρο, πρακτικό, λιτό και φτάνοντας μέχρι και το 1974 μεγαλώντας τα κυβικά στα 450 με desmo πλέον κεφαλή «πνευματικό παιδί» του Fabio Taglioni, μέχρι ωσότου και σταμάτησε η παραγωγή του.
Οι λόγοι για την εμπορική επιτυχία του Scrambler ήταν πολλαπλή. Είχε ένα εξαιρετικό πλαίσιο και έναν κινητήρα ιδανικό για τη λειτουργία του. Ήταν από τα πιο απολαυστικά μηχανήματα της εποχής του. Ο σχεδιασμός του ήταν ένα κράμα Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής σχολής, ένα μοντέρνο μίγμα που το έκανε να αντέξει στον χρόνο και να είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές σχήμα μοτοσικλέτας ακόμα και στις μέρες μας.

Αυτό το διαχρονικό brand εκμεταλλευτικέ η Ducati σήμερα και επανασχέδιασε το πρότυπο αυτό προσαρμοσμένο στις σύγχρονα δεδομένα και το τελικό αποτέλεσμα το περιμένουμε με αγωνία για την επίσημη παρουσίαση του. Αναμένεται με τον αξιόπιστο desmo L2 κινητήρα της Ducati, πολύ πιθανόν σε 800 κυβικά και βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα θα είναι μια κόμπακτ κατασκευή με εργονομία και γεωμετρία για καθημερινή χρήση. Μια μοτοσικλέτα σχετικά χαμηλού κόστους για τους φανατικούς της Ιταλικής εταιρίας.
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες εμφανιστήκαν στο διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν ένα πρωτότυπο δοκιμών της εταιρίας της Μπολόνια, σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών, σχεδόν έτοιμο για παραγωγή με παραλλαγή που εμφανίζει τα βασικά χαρακτηριστικά του αναμενομένου μοντέλου.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την παρουσίαση του.

scrambler ducati

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Ιούνιος 2014 10:32

Βικτωρας

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.