Κυριακή, Μάιος 19, 2019
Greek English German
Κυριακή, 25 Δεκέμβριος 2011 10:39

Ευχόμαστε...

Αρθρογράφος: Παύλος
Βαθμολογήστε το άρθρο
(17 ψήφοι)

Όλοι κάτι στολίζουν μέρες που είναι. Άλλος το δέντρο, άλλος το μπαλκόνι, άλλος τον εαυτό του, άλλος την καρδιά του, κάτι πιτσιρικάδες που είδα στον δρόμο στόλιζαν ένα ποδήλατο, ενώ κάτι μεγαλύτεροι κάνανε κόντρες με στολισμένα καροτσάκια super market. Όσο κατά και να είσαι στο στόλισμα, είναι τόσο....

... δυνατό το ρεύμα των υπολοίπων που σε παρασύρει θέλεις δεν θέλεις. Εδώ παρέσυρε τον Κο 'Δεν θέλω Δεν μπορώ' ή 'Μην μου πειράζετε την Αριστοτέλους', Κο Μπουτάρη. Άσχετα αν το θαλάσσιο στόλισμά του δεν το δέχτηκε ο Ποσειδώνας γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει την έννοια του θαλασσοέλατου…

Κόντρα στο ρεύμα δεν θέλαμε να βρίσκεται και η αγαπημένη μας γωνιά το moto4fun. Παρά το γεγονός ότι Χριστούγεννα και μοτοσυκλέτα έχουν κάτι το αδιαμφισβήτητα ασυμβίβαστο μεταξύ τους  και η όποια σχέση είναι μια χειμωνιάτικη αναλαμπή των πωλήσεων λόγω άδωρου Δώρου, ακολουθήσαμε το ρευματάκι που βγάζει τον Αη Βασίλη από το παραδοσιακό έλκηθρο και τον βάζει πάνω σε μοτοσυκλέτα. Δεν θέλαμε να το κάνουμε έτσι ακριβώς γιατί όσο εορταστική και να δείχνει μια τέτοια εικόνα το παράταιρο του εύσωμου κοκκινοφορεμένου μουσάτου οδηγού με μηχανή δεν χάνεται ακόμη και όταν βολεύεται επάνω σε Harley. Οπότε ντύσαμε την Boxerina μας γιατί ο Αη Βασίλης μπορεί να μην σχέση με τις μοτοσυκλέτες , αυτή όμως έχει. Αποκτώνοντας λοιπόν Αγιοβασιλιάτικα ρούχα γίνεται η αναγκαία εορταστική διασύνδεση μοτοσυκλετών και Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία σας παρουσιάζουμε ένα μέρος από μια εξαιρετική δουλειά της αρχιτεκτόνισσας Ιωάννας Ναζλίδου, με θέμα το moto4fun.

Καλές γιορτές και του χρόνου, με λιγότερες σκέψεις και μεγαλύτερη ταχύτητα!

Καλή κλασική χρονιά...

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2011 07:27
Παύλος

Παύλος

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.